Ja sam napisao svoje misljenje i odmah su svi poceli se svadati. Decki malo ohladite tema je HNL pa zar moramo svi isto razmisljati? Ti navijas za Dinamo i tvoja stranka je Hrvatska? Pa sta ja navijam za Hajduk a za politiku me nije briga. Oprostite mi ako je samo meni cudno i ako ja kenjam bezveze to sta je neki navijac(nije bitno ciji jer takvih budala ima svugdje) ubio jadnog decka iz Crikvenice koji se nakon koncerta Prljavog kazalista vracao doma i u mraku su ga presreli i pitali za koji klub navija, on je rekao Rijeku i danas je mrtav. Onda sam ja uistinu budala koja sere bezveze ako nemam pravo kad kažem da SVAČIJI ŽIVOT VRIJEDI VIŠE OD NEKOG KLUBA.
Ja ne pljuvam po Dinamovoj igri samo sam kazao da bi se Dinamo jos lakse i uvjerljivije prosetao HNL-om i imao puno vece izglede u Europi da ima boljeg golmana. To je moje misljenje, tvoje ne mora biti takvo. I da, ja navijam za Dinamo i svaki Hrvatski klub u Europi. Te takoder mislim da oduzeta zastava nije razlog za to da se klub izbaci iz svih Europskih natjecanja na par godina(jer opcom tucnjavom i prekidom utakmice bi se bas to desilo), pametan čovjek zna prosuditi kako treba reagirati u pojedinoj situaciji jer je svjestan toga da svaka akcija ima reakciju!
Zond ja sam u nogometu od 6 godine i razumijem nogomet i pratim ga cijeli život tako da neću poslusati tvoj "pametan" savjet da se okanim navijackog svijeta jer ocito imamo drugaciju predodzbu o zivotu meni je nogomet nesto u cemu uzivam i sta obozavam gledati ali ipak je to SPOREDNA stvar u zivotu zbog koje se ne treba ginuti ili pak mislis da dobro dojde tu i tamo nekoga ubiti?