Citiraj:
Autor Andeo
Tko vam je ukrao zastavu? Kako se to uvijek Hrvatskim klubovima kradu zastave na utakmicama... Nego s kime su se isli tuci? Sa hrpom policajaca koji vjerovatno nikada u zivotu nisu dosli u sukob sa nekom navijackom skupinom ili sa navijacima Erkanasa koji su vecinom bili djeca, obitelji i stariji ljudi? Do kada cemo alibije nalaziti za navijace? Dok ne ubiju nekoga, ups ne za to je prekasno to se vec događa jer kada hrpa "navijaca" doceka autmobil i pokusa nazivo zapaliti ljude u njemu da li postoji za to alibi? Jesu i njima ukrali zastavu pa su ih isli paliti? Siguran sam da i oni imaju neko tako opravdanje... To mi sve zvuci kao kada neki silovatelj kaze pa obukla je minicu sama si je kriva...
|
necu ovo uopce komentirati,nezavrjedjuje komentar ti koda si s marsa pao,ovo je moj zadnji upis na HNL i na sport inace,necu vise nikaj pisati jer neki jednostavno nezele shvatiti neke stvari! i nezele cuti istinu! previse sam puta ovdje rekao i neke stvari koje nebi trebale biti uopce na forumu SAMO DA LJUDIMA PRIBLIZIM CIJELU ATMOSFERU I ISTINU OKO NEKIH DOGADJAJA.Napisao sam ti post malo veci i odgovorio na sve sta si postavio te glupe upitnike,ali zbrisali su ga jer je bio neprimjeren kao posto sam vjerojatno bio preiskren,ustvari boli me qurac MOJ KLUB JE DINAMO I STRANKA HRVATSKA! BBB ZAUVIJEK BBB ODUVIJEK! HVALA TI BOZE STA NAVIJAM ZA DINAMO! TO JE TO OD MENE! ja sam mislio da kad nasi klubovi igraju u europi navijamo svi za njih ali ocito su nekima vazniji mamici i ocrniti odmah dinamo i pljunuti ga ma sta god se napravilo,***************eno zato mi se i gadi vise nekaj uopce kopmentirati za koga???? zasto???