View Single Post
Staro 26.07.2006., 11:39   #17
this little pig
Registered User

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Wolverine
Definitivno bježi od AM2 a pogotovo od one ploče jer je kenja. Pun bugova, stalno nekaj ili ne radi uopće ili ne radi kako treba, u glavnom najbolje radi kad složiš sve sa najjeftinijim komponentama ali sve je to još jaaaako zeleno!

Također DDR2 PC6400 (800MHz) ti neće radit na većini AM2 ploča!

Moje skromno mišljenje je da odeš ili na s939 ili s775
a što se tiće čipseta na AMD-u nisi baš u pravu.
Ja bi ili uzeo s939 (3700+ ili 3800+ X2) ili s775 Preskota (PentiumD 930) ako nećeš čekat Conroe

Grafu definitivno uzmi Point of view ili Leadtek 7900GT ali obične ne Extreme. A od one XFX bježi ko vrag od tamjana!

Za napajenje ti je dosta sve od Seasonic 430W pa na dalje.... a njega ti i preporučujem.

Kaži koliko para misliš utuć u konfu
Jesi li ti imao te komponente pa si siguran da su tako problematične kako pričaš? Jer ovako je to samo još jedno nepotkrijepljeno mišljenje... ja brijem na ono što je CRO_Dessan rekao za bugove kod AM2 - vecina ce ih se rijesiti kasnijnim revizijama biosa. Evo npr. umjesto MSIja kojeg svi vlasnici hvale ste mi preporučili Asus čija mi se zadnja ploča klala sa nema-čime-ne i na kraju mi zdimila pred očima... Point of view je kolko sam skužio nova firma kod nas a ja želim čut neke potvrde kako fenomenalno radi, godinama bez problema itd. Za XFX, za razliku od Leadteka, također nisam čuo ništa negativno, ako izuzmemo overclockere kojima ne pripadam... ajmo malo potkrijepite ta svoja mišljenja jer ovako možemo do vijeka... : axeman :
this little pig je offline   Reply With Quote