Postovanje!
Evo me ovdje po prvi puta.
Nakon dugih 6 godina posjedovanja P166MMX, koji mi je riknuo prije 2 tjedna bio sam primoran na brzaka sklopit novo racunalo.Iako mrzim takve kupovine, jer sam skroz izisao iz tih voda, uopce nisam znao ni sad znam sto valja i sta i gdje kupit.
Ali, morao sam uzet cim prije novo.
Eto, zasad necu rec di sam kupio, ali mislim da sam prosao jeftino.
5000kn za
abit nf7
2500+ barton
512 pc400
maxtor 80gb
toshiba dvd
sony cd-r/rw
tt volcano 9
isdn adapter i
radeon 9200pro 128mb.
Ali, od prvog dana mi se komp ponasa sumnjivo.
Testiram ga stalno. I uzasno me nervira glasnoca ventilatora. Pa nisam pojma imao da je to tak glasno!!
Cesto mi se u igrama desi da mi ispusti jedan beep kao iz pc speekera. Prvo sam mislio da je to zato jer freneticno tipkam po tastaturi, ali me onda uplasio clanak ovdje da to mozda maticna javlja neki problem.
Drugo, jako cesto mi nesto windowsi seru, pa mi se ugase svi prozori najednom i nis ne mogu ukljucit, pa mi se uopce nije htjelo dic racunalo nakon sto sam instalirao nero express, pa mi izlazi stalno iz igrica i prekida ih.
Onda me zivcira sto mi je cd-r/rw uredjaj bez ikakve oznake da je sony (bar izvana, winxp ga prepozna kao sony), i nero mi kaze da je samo 40x, a trebao bi biti 52x.
A najgore, najgore mi je sto u 3dmarku2001 (ne SE, jer ne znam di da ga nabavim), mi ova gore konfiguracija napravi samo 5000!!! Znam da radeon 9200 nije bogzna sto, al samo 5000????
Vidim da ovdje ljudi stvarno puno znaju, pa vas molim za pomoc.
I zanima me koji su korisni programi za winxp koje vi koristite, za nekakva stimanja performansi i nadgledanja temperature i ostalo.
Puno vam hvala unaprijed.