Tema: Što vozite?
View Single Post
Staro 26.07.2006., 09:54   #263
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Ma ne izvlačim se , nego ti kažem da su benzincima uvedene restrikcije kojekakve, jer po starim pravilima dizel nema ama baš nikakve šanse, čak i uz nižu potrošnju...

Zašto ? E zato jer je jaki automobilistički lobi stiskao ove na kojekakvim natjecanjima nebili malo drugačija pravila vrijedila za dizele. Uspjeli su, i sad se pobjeda dizela diže u nebesa, a netko ko to prati naravno ne puši te fore. To ti je ona otprilike usporedba turbo dizel vs atmo benzin od početka...naravno da je dizel u prednosti u tom slučaju...

Po istim pravilima, ako dizelu izvuku za utrku recimo 500ks, benzinac će ići na 1000...razumiješ ????

A za klipić...imam SVE epizode Top Geara...u konkretnoj snimci se pojavljuje moj bivši i moj sadašnji auto...oba su u novijoj ekipi hehehe
I pričao sam o utrci na stazi a ne o 400m utrci gdje je bitnija snaga nego ovjes, a to nije isto... nijedan od tih starih auta nema šanse protiv novije braće na stazi...osim možda golfa keca protiv IV gti, jer ta 4-orka i nije GTI, nego debelo đubre
Mješaš kruške i habuke : hello2 :
vex je offline   Reply With Quote