Tema: Guild Wars
View Single Post
Staro 26.07.2006., 07:53   #512
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor noda
Kaj se tiče THK misije, nije ju uopće bed preć ak imaš pravu ekipu.. u 20 min flawless s jednim monkom.. većina nas iz guilda i amidala (cataphract )
Sjećam se toga. Išao sam s rangericom i onda ste me poslali da trčkaram po katapultima. Vrtilo mi se još pola sata nakon misije.
Citiraj:
Autor SniperWolf
Pa iway stalno polako nerfaju, ali nikako da ga skroz nerfaju kako treba. To bih zelio vidjet,- svi oni s visokim rankom zbog iwaya vicu ,,sta cu sad, sad cu morat pocet koristiti vise od 2 atoma mozga za igranje''.
Ma nerfaju kitu, a ne iway. Dodali su DP petovima što iwayu samo pomaže. Kaj se tiče high-ranking iway škvadre - to je smijeh pričati s njima. Ali samo dvije minute smijeha; nakon toga me počinje boliti glava jer postajem svjestan s kakvim idiotusom sam upravo pričao 2 minute. Iz svih svojih iskustava s iway igračima zaključio sam da su Attention Whores. Doći će u Ascalon, LA ili slično, zatim emotati tigra i čekati reakciju prvih njubova koji naiđu. Naravno, to se uredno radi s warriorom u fissure armoru, iako i necro prolazi. Uglavnom, jad i bijeda. Još kada se sjetim da je rank 9 iwayju trebalo dvije minute da ubiju mene rank 3 monka i da su se još oni meni smijali kada sam emotao bambija... Prestrašno. Iway je stanje uma. Prilično retardirano stanje uma, ali i i to je za ljude.
Cataphract je offline   Reply With Quote