Citiraj:
Originally posted by pinsla
Pa svrtan sere stalno po via drajverima i to neargumentirano jer nikad nije naveo kaj je npr. loše kod 4.46 revizije i sl. ja imam dvije via ploče i nikad nisam imao nikakvih problema. No to mu ne smeta ali kad krene malo žešća prića o nforceu ili nvidiji onda mu to jako smeta.
|
¸
ja sam vrtio do 4.43...tad sam presao na nf2...
imao sam plocu kx7-333 od abita...znaci vrhunska ploca..
i nakon par mjeseci mi je ide kanal tako uspori da je pio 1 bio brzi..kopiranje filmova od 4 gb bi trajalo po sat vremena i dulje...i onda instalirao win xp sa strane na kojem je letilo...s time da mi je na win2k pocelo polako sam kopiranje sve sporije i sporije...
znalo se objesiti tu i tamo...ne cesto fala bogu..koliko god je ploca bila dobra i lijepa i bla bla to nije bilo to...
VIA-ini chipseti su uredu..OK rade...ali to nije to..nesto im fali...sta ne znam...nemaju nekih velikih problema nego one male iritirajuce...
nazalost nf2 nije ni blizu amd 751 ili 761 chipsetu kojeg imam na drugom kompu...i to vec sad skoro tri godine...TAJ KOMP SE NIJE NITI JEDNOM SRUSIO....
a ploca me kostala koliko i sada matsonic ploce...oko 450kn...uzeo sam tu najjeftiniju gigabajticu...da nije sdram i da podrzava nove proceve i fsb-ove ta ploca bi mi bila u kompu..i SORI SVIMA ALI NAPRAM OVOM CHIPSETU VIA I NFORCE2 SU DREK!!!
istina meni se nf2 ne rusi..bila su dva rusenja ... vise namjerna nego li slucajna...i jako sam zadovoljan s svime ali amd still is the best...
cak da nekome prodajem tu plocu vjerujem da bi mozda dobio iste pre koliko sam ju i platio...jer nazalost ta ploca stoji...