Citiraj:
Autor Clifton
Napisao sam da ne govorim u ime firme, nego u svoje ime. Ne radim na reklamacijama i ne mogu komentirati stvari koje su se tamo desile. Ohlađen sam totalno, no ne podnosim da se neosnovano i proizvoljnim atributima pljuje na rad odjela u kojem radim, a samim time i na moj rad. Što su tebi u životu rekli ne znam, niti me osobito zanima, samo sam htio skrenuti pažnju na neke stvari,a o brecanju nema ni govora. Može bit ne znam kakva za***************ancija na forumima, no kad se netko tako dotakne tvog rada, stvari postaju malo, savim malo drugačije.
Drago mi je da sam te nasmijao. Kad saznaš zašto, javi.
|
Ti si ohlađen? Zamisli kako je tek Tigmanu koji je pljunuo tolike pare, i dobio konfiguraciju koja trza, a kad je pokusao objasniti da ste vi (ne ti) - ljudi iz Linksa krivi, naišao na totalno nerazumjevanje i bezobrazluk.
Vjerujem ja da ti nisi kriv, ali covjek je izbezumljen, pa generalizira...
I neznam zasto si se tako uzj_ebo. Ljudi svakodnevno vrijeđaju jedni druge preko interneta (lakše je nego uzivo

) i to je normalna stvar - nisi ti nista poseban.
Nemoj sad misliti da ja imam nesto protiv tebe i Linksa. Ja samo imam tendenciju stati na stranu slabijih i potlacenih - u ovom slucaju na stranu potrosaca.