View Single Post
Staro 26.07.2006., 00:38   #96
CRO_Dessan
Registrirani Ovisnik

CRO_Dessan's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Clifton
Napisao sam da ne govorim u ime firme, nego u svoje ime. Ne radim na reklamacijama i ne mogu komentirati stvari koje su se tamo desile. Ohlađen sam totalno, no ne podnosim da se neosnovano i proizvoljnim atributima pljuje na rad odjela u kojem radim, a samim time i na moj rad. Što su tebi u životu rekli ne znam, niti me osobito zanima, samo sam htio skrenuti pažnju na neke stvari,a o brecanju nema ni govora. Može bit ne znam kakva za***************ancija na forumima, no kad se netko tako dotakne tvog rada, stvari postaju malo, savim malo drugačije.

Drago mi je da sam te nasmijao. Kad saznaš zašto, javi.
Ti si ohlađen? Zamisli kako je tek Tigmanu koji je pljunuo tolike pare, i dobio konfiguraciju koja trza, a kad je pokusao objasniti da ste vi (ne ti) - ljudi iz Linksa krivi, naišao na totalno nerazumjevanje i bezobrazluk.

Vjerujem ja da ti nisi kriv, ali covjek je izbezumljen, pa generalizira...

I neznam zasto si se tako uzj_ebo. Ljudi svakodnevno vrijeđaju jedni druge preko interneta (lakše je nego uzivo ) i to je normalna stvar - nisi ti nista poseban.

Nemoj sad misliti da ja imam nesto protiv tebe i Linksa. Ja samo imam tendenciju stati na stranu slabijih i potlacenih - u ovom slucaju na stranu potrosaca.
CRO_Dessan je offline