View Single Post
Staro 25.07.2006., 23:50   #102
TomRi
Can You Hear Me? 142.8 dB
Moj komp

TomRi's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor mc_fish
konacno neko razuman...da tocno nitro je u igri
pa nije bilo tesko to zakljuciti jer svatko tko se kuzi imalo u to, CUJE nitro... tako da ne treba pisati velikim slovima NITRO supra u naslovu filma, dovoljan je zvuk motora :clap:

no,
stavili ja i frend njemu na auto nitro pred 10 dana pa znam nesto o tome iz prve ruke, ne sa interneta i rekla-kazala...

upravo se testira do koliko moze ici masina bez da se razleti.. jer jedna jaca(veca) masina ceka na ugradnju kad ode ova serijska....a ova pak nikako da ode...

ugradi se u par sati. nista komplicirano.
makar neki misle da je. e pa sad nek zapamte da nije
boost je heben. ali velim, sve te nitro fore se ne mogu mjeriti sa nekim autom koji ima neku hebenu snagu konstantno.

jer nitro mos puknut par puta,
tocnije ima ga za samo 120 sekundi u boci. ponavljam SEKUNDI, ne minuta.
pa ti gledaj koliko ti znaci ako se trkas s nekim na relaciji zagreb- rijeka preko 1h, tada pobjedjuje snaga motora, ne boosta.
druga spika je od semafora do semafora, ili dritura (3.maj u rijeci) tamo nitro dobro dodje za 'iznenadit' nekoga u mnogo jacem autu...

no evo i filmic da ne ispadne da pricam gluposti...

poanta filmica:

BMW 7 4.0 V8 300+ konja (+chip)
vs
Pug406 1.8 kompressor + Nitro shot (wet) - proklizava lamela! i nema pola limarije ni stakla zadnja(citaj-otpor zraka velik)

i bmw ga ni tada ne moze pratit.....kamoli kad se sve poslozi.
na kraju filmica dolaze nesto drugo u prvi plan...ono o cemu sam pricao malo iznad u ovome postu...

no nitro ovdje ne sluzi tome, vec se koristi za brzi start, ne top speed. : goood :

http://www.zippyvideos.com/9756129715672926/260_kmh_run

Water cooled PC
Moj najveci MOD

Novi hobby: RC model + HD kamera
TomRi je offline