View Single Post
Staro 25.07.2006., 17:59   #6
Andeo
Premium
Moj komp

Andeo's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Bran
Nadam se samo da će naši konačno nešto napraviti (bez obzira tko je izbornik) jer nakon `98 nisu napravili baš ništ. Ako im je uspjeh kvalifikacija na neko prvenstvo onda je to malo žalosno. Moje skromno mišljenje.
Ne slažem se baš da je to žalosno, treba se plasirati, pa počemu je Rusija ili Engleska slabija od nas. Tako da je uspijeh i plasman a onda na Europskom prvenstvu gdje igra 16 najjacih europskih momcadi nije neuspijeh ispasti iz grupe gdje su sa tobom Francuska i Engleska samo je po meni lose to sta na velikim natjecanjima nakon 1998 nismo dobro igrali, da smo barem dobro igrali pa ispali ali mislim da je uspijeh doci na tako veliko natjecanje a sve dalje je fenomenalan rezultat. Portugal, Francuska, Engleska, Italija, Španjolska, Njemačka, Nizozemska su mislim jace Europske reprezentacije od nas i to po ugledu i kontinuitetu a za to 8 mjesto(npr. prolaz grupe na EP) se borimo sa momcadima poput recimo Grcke(aktualni Europski prvaci), Turske (3 na svijetu kao sta smo i mi bili), Švedske, Švicarske i drugih ekipa koje su u rangu sa nama. Eto to je moje misljenje.