View Single Post
Staro 24.06.2003., 00:19   #271
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by Kova
Miro u tvom postu osječam dozu bahatosti !

Nisam rekao da je teško bilo ići od dućana do dućana, iako je i to bilo na vrat na nos, cijelu kupnju sam obavio u 1 sat, 5 dućana, malo prije zatvaranja, pažljivo birao koji dućan do kada radi i to sve kada mi je puklo popodne, zamolio brata za auto i snjim išao, on vozio, ja kupovao.....

Ali nije bitno neželim se oko toga.. Ja sam sretan, ako nekome smeta šta sam radio i kupio si ovaj komp., njegov problem.

Ja sam se stvarno trudio oko njega, i dan danas se trudim.
isprika ovaj post sam sad tek vidio...

nisam pokusavao biti bahat ali htio ne htio nije neki bed sloziti takav komp...ako imas para..a zaradio si ih isto kao i ja ... ja tebi ne serem oko toga...nego oko onoga dijela sa "jako sam se trudio sloziti ovo"..puno je teze sloziti komp s limitiranim budzetom nego ovako...ja sam curi slozio slican komp svome u 10min...money wasnt limit...i ispalo je oko 9k kn...dobila ga je za rodjendan od staraca...da ne mislite da imam tak puno para...

ali da mi je rekla da je uvijet 5000kn namucio bih se ko svinja..ovak sam samo recitirao i pisao na papir...

a vjeruj ja sam svoj komp sam kupio...znam da se ponavljam ali ne zelim da ispadne da ti serem oko zaradjenih novaca koje si potrosio na njega...
msvrtan je offline   Reply With Quote