25.07.2006., 00:28
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Autor Trash
Moj primjerak:
http://img209.imageshack.us/my.php?i...wiftsmbay3.jpg
OK, evo i moje dvije lipe.
Marac - puno sretnih kilometara sa autom, nemoj se zavaravati, auto NIJE apoteka i auto je samo solidno slozen, niti vise niti manje. Redovno mijenjaj remenje i filtere te sve tekucine i ako ga ne skucas kao sto sam ja svog prezivjet ce jos dugo u tvom vlasnistvu. Kada sam ga ja isprobavao jos nije bio polakiran, prednji lijevi lezaj je zujao i cuo se homokineticki, desni cini mi se, a na tehnickom su rekli da rucna i nije u najboljem stanju. Frend i ja smo zajedno prosli oko 40ak swifteva u uzem zagrebackom podrucju pa konkretno znam i za doticni primjerak. Takodjer, digni tapecirung ispod suvozackog sica, najvjerojatnije ces naci pocetke korozije, ako nema, onda je temeljito sredjena limarija. Pazljivo sa gasom i pamet u glavu!
|
Trash svjestan sam ja toga da to nije niti nemoze biti apoteka. Ali od svih pogledanih swiftica ovaj je miljama daleko ispred njih. Jos kad uzmem u obzir da mi je decko ostavio muziku od skoro 2000kn a da sam auto dobio za 12000kn nemam se pravo zalit. Inace lezaj se jos uvijek cuje a kineticki ne kvrcka tako da je vjerojatno to sredeno. Rucnu sam naspanao i radi bez greske.
Nego da pitam ti jos uvijek vozis ovog crvenog swifta ili? Ako da mogli bi se naci nagdje na kavici pa da malo usporedimo strojeve 
|
|
|