View Single Post
Staro 25.07.2006., 00:28   #90
marac
Premium

marac's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Trash
Moj primjerak:

http://img209.imageshack.us/my.php?i...wiftsmbay3.jpg

OK, evo i moje dvije lipe.

Marac - puno sretnih kilometara sa autom, nemoj se zavaravati, auto NIJE apoteka i auto je samo solidno slozen, niti vise niti manje. Redovno mijenjaj remenje i filtere te sve tekucine i ako ga ne skucas kao sto sam ja svog prezivjet ce jos dugo u tvom vlasnistvu. Kada sam ga ja isprobavao jos nije bio polakiran, prednji lijevi lezaj je zujao i cuo se homokineticki, desni cini mi se, a na tehnickom su rekli da rucna i nije u najboljem stanju. Frend i ja smo zajedno prosli oko 40ak swifteva u uzem zagrebackom podrucju pa konkretno znam i za doticni primjerak. Takodjer, digni tapecirung ispod suvozackog sica, najvjerojatnije ces naci pocetke korozije, ako nema, onda je temeljito sredjena limarija. Pazljivo sa gasom i pamet u glavu!
Trash svjestan sam ja toga da to nije niti nemoze biti apoteka. Ali od svih pogledanih swiftica ovaj je miljama daleko ispred njih. Jos kad uzmem u obzir da mi je decko ostavio muziku od skoro 2000kn a da sam auto dobio za 12000kn nemam se pravo zalit. Inace lezaj se jos uvijek cuje a kineticki ne kvrcka tako da je vjerojatno to sredeno. Rucnu sam naspanao i radi bez greske.

Nego da pitam ti jos uvijek vozis ovog crvenog swifta ili? Ako da mogli bi se naci nagdje na kavici pa da malo usporedimo strojeve
marac je offline