Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Autor tor
Iako nisam neki aktivni igrač po pitanju modanja i sličnih zahvata ovo je jedna od_najboljih ideja i ostvarenja, po mom ukusu i mišljenju naravno.
Efektno, ukusno i nadasve praktično - spoj do jaja. Svaka čast, *ebo laptop, ovo se zove mod. Mrak...
Par pitanja...
Koje su točno komponente untra?
Kako si riješio držače za matičnu, diskove i optički pogon? Iskoristio nešto iz nekog kućišta, ili sam pilao?
|
budem poslikao .. pa poslao,, ali evo da odgovorim,,
kao i kod vecine mojih radova,, ja prvo crtam par mjeseci i projektiram (ovaj sam projektiral 3 tjedna) i onda kada sve izmjerim,, i napravim nacrte 3d sve poguram,, onda fino dam na cnc i i ko puzle pospajam,, naravno malo pimlanja uvjek ima da se sve to pripase na neko postojece rjesenje (u ovom slucaju je to kofer bio) , i wola a komponente nista specijalno ali za moje potrebe dovoljno,, mozda malo je grafulja preslaba .. ali to se mjenja tek kada izajde stalker : roller :,,,, asus A7N8E-Deluxe, fx5200,512 ddr 400, 160 sata baracuda,80 pata baracuda ,40 hitachi, jos su extra kartice wlan, modem,sempron 2200,, eto mislim da sve reko, da i monitor je 17" 8ms,,mada kosirstim svoj 19" flat samsung kada sam doma,, sto se tice drzanja maticne i komponenti huh,, to je bio jedan od najvecih problema,, koji su me onako tjerali da po 6 puta idem ponovo sve dizajnirat,, na kraju sam se sjetio super rjesenja,, budem u slikama pokazao,, s 4 šerafaž se sve otvara,,
|