Citiraj:
Autor Gigi1
Ja sam malo krivo napisao, mislio sam na turbobenzinca kojeg dodatno središ tj. tuniraš.Turbo benzinac je bolji od turbo dizela(po performansama) generalno govoreći.
@speedy-3 Nejde mi u glavu spika oko potrošnje, ako na auto i njegovo sredjivanje spiskas 30000 eura, kak onda možeš misliti na potrošnju, pa tada samo misliš na guštanje, jasno mi je za tebe TB ako uzimaš dizel prek firme, ali generalno nema logike, platiš 30000 eura da bi se guštao a onda paziš na 45 kn razlike na 100km....
Da negovorimo o osječaju neukrotivosti turbo benzinaca....
|
30 000 eura je ogroman novac,mi ovdje pricamo o autima od 20k eura...
Nije bitno benzin-dizel,sve je to isto,snaga su konji,bilo 160ks benzina ili dizela auto ide isto,stisni benzinca kako bis stiskao dizelasa,pa cemo vidjet koliko ti je to vise love za gorivo mjesecno

Ja ti garantiram da Fabia RS ili Cupra kad ih najvise mucis ne trose preko 8 litara,moja toyota karavan s 150ks,9.2sec do 100kmh i tezinom koju ima NIKAD ne popije vise od 8.5l,pa makar je mucio neznam kako...
Muci najobicniju 1.0 50ks benzin masinu trosit ce ti 10l,imam WV Lupo 1.0,cudo trosi ko blesav,ili bilo koji benzinac vece zapremnine,10-15 litara minimalno,da ne pricam o
turbo benzincima i njihovoj potrosnji...
Tko moze neka si priusti,ja si ne mogu priustit nekog benzica brzog kao npr Cupra TDI,potrosnja bi me ubila,nemam toliko cash love,treba love za rezije,hranu,odjecu...izlaske...
I ja bi jedan 3.2 V6 bez brige