View Single Post
Staro 24.07.2006., 09:47   #15
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor blozer
Ja bi bio zaiteresiran. Sam malo mi je glupo ulagat u to ak ne dobim ništa
nemoj reć
Citiraj:
Ali vjerujem da bi mogao složiti media centar za 350-400kn max .. ( naravno rabljene komponente) Neki linux nabaviti i open source programe za tvkarticu.. i to je to.
to je princip... ali ima puuuuuno detalja koje treba predvidjeti, pa riješiti, pa tek onda napraviti. ovo je baš pravi projekt.
Citiraj:
Sam nekužim baš..Znači ja složim to kučište i onda dopeljamo u PCE stožer i isprobamo?
nije to kućište. to je sve. dakle, napraviš media center PC koji radi i u potpunosti zadovoljava uvijete nagradnjače. kada je to gotovo, pošalješ svu dokumentaciju s prijavom, žiri pregleda dokumentaciju i odluči jesi li prošao prvi krug. nakon toga počinje testiranje.
Naime, na kaj ciljamo... želimo da ljudi naprave fakat kompletan projekt. preporučili bi smo da se organizirate u teamove (neki dobar softveraš i/ili faca za satelitske ili tunere, te jedan dobar hardveraš). i 4 mjeseca za isfurat prototip. sigurni smo da bi se našla koja dobra idea za firme koje se bave time na našem tržištu, te bi možda (ali fakat nategnuto možda) pozvale nekoga tko im se svidio na rad na projektiranju njihovog media center-a. Ovo je sve još uvijek idea, ali znamo kak stvari idu na tom tržištu i ovo je sasvim racionalno predviđanje. problem je samo naći dovoljno ljudi koji bi ozbiljno pristupili tim projektima.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote