Ovako ta abitica i ova moja su ti više manje ista stvar i s njom nećeš probit 270mhz FSB bez dizanja napona na čipsetu...
Tako da ako inzistiraš na 275+ morat ćeš si kupit dobar hladnjak za čipset ako ploča nema SOTES na sebi... a ako ima onda će valjda bit dobro...
Moja ide na 1.55V na 280 stabilno...
Dalje ni nisam provjeravao...
Nadalje memorijski djeljitelji su ti ono što su ti već napisali i baš nema međukoraka (bar ne na mojoj i ne sa ovim biosom) ali mislim da to sa 433 memom nije krucjalno jer bi tralbo radit na 333 postavci sa tim FSBm kojeg oćeš bez problema...
S druge strane sve radi kako treba sa više memorija koje sam na svojoj probao tako da ne vjerujem da ćeš imati problema s kingmaxom 433 iako možda ti je bolje pogledati negdje kompatibility listu ako nisi siguran...
Nadalje u biosu su SVE potrebne opcije za ram i ako ih s ovima koje imaš nemožeš natjerati da prorade kako oćeš nećeš ni sa onima koje ima DFI...
Inače naponi su jako stabilni i kad ih jednom digneš na potrebnu veličinu nema problema sa šetanjem i northbirdge je dobro pozicioniran tako da ne smeta grafičkoj ako gore zguraš nešto veliko da ga hladi (ako nema sotes...

)