View Single Post
Staro 23.07.2006., 17:35   #1
Black_Shark
Premium

Datum registracije: Oct 2005
JA luzer s vokabularom poluretardiranog teenage dirtbag-a

Imam jednu čudnu situaciju koja je moguća samo u ovoj našoj državi bez reda , zakona i pravde .

Ukratko .

23.12.2005. trajanje akcije - MAXadsl .
Sklapam ugovor na godinu dana .Osnovni paket 99 ćuna.
Službenica objašnjava da namaju više DVD playera free , već da imam pravo na 2 mjeseca flat-ratea .
18.01.2006 stiže željeni MAX . Prikopčavam se i na skidam ( normalno . )
08.02. stiže mi račun za siječanj .
Troškovi uređaja za max-cca.soma kuna
Promet u siječnju - soma i dvjesto . Za 12 dana . A za mjesec dana i čestitka za onih prvih 8 dana u veljači ( dok mi nije stigao račun ) soma .
Nakon svih mogučih žalbi , mahanja ugovorom , T-com mi iskopčava telefon , radi neplaćanja uređaja za MAX , iako piše na ugovoru 1 KUNA .
Bio sam desetak dana bez tel . i platio toj prokletoj firmi soma i 200 da bi mi ukopčali moj telefon .
Sada me tuže i za promet , i traže još 2 soma .
Iskopčali su mi mail , ne mogu sa svog compa na net , ali šta je najjadnije i dalje mi svaki mjesec uredno naplačuju 80 kuna za max adsl !!!!!!!!
Nemaš se kome žaliti , nazoveš onaj 0800 9000 i dobiješ nekog jadnika ili jadnicu koji je tamo samo da bi te kulturno saslušao i ćao .
U petak sam bio u T-Comu i pokušao otkazati to govno od MAXa .
Rekoše da ne mogu jer imam ugovor na godinu dana . Za 1200. kuna i još dvije ....
Ima li netko ideju , osim da im ispilim 2,3 tel . stupa pa da barem imam neku satisfakciju ?
Black_Shark je offline   Reply With Quote