Jako sličan slučaj sam i ja imao. Čistio sam komp od prašine i mijenjao paste na coolerima pripremajući se za ljetna vrućine, ali bio sam lijen staviti komp u vodoravan položaj dok sam to radio. Sve sam lijepo izglancao i pokopčao natrag, samo me je malo Zalman 7000 zezao kad sam ga stavljao nazad na proc (Barton 3000+). Nakon što sam ponovo upalio komp, zavrtili bi se ventovi na par sekundi i sve bi se ugasilo. Bez pištanja, urlanja i sl. zvukova matične ploče. Komp bi se samo ugasilo. Srećom, imao sam neki prastari Duron i kad sam njega stavio, sve je najnormalnije šljakalo. Pomnim pregledavanjem Bartona, uočio sam "mikroskopski" odlomljen dio jezgre u jednom kutu. Jedva vidljivo. Ne budi lijen, uzeo sam taj proc da ga na poslu isprobam. Uvjeren da će se manifestirati ista stvar ili da uopće neće raditi upiknuo sam ga u jedan testni stroj. Na opće čuđenje proc je radio, digli su se Windowsi i izgledalo je ko da mu nije ništa. Moje iznenađenje je kratko trajalo jer bi nakon koju min proc poblesavio i bacao BSOD, tj. kasnije se komp nije dao ni upaliti. E sad, mislio sam si, nećeš ti mene samo tako... stavio sam proc u frižider i pustio ga možda i pola sata da se dobro ohladi. Kasnije sam ga takvog hladnog namontirao i upalio komp. PC je najnormalnije radio i to njegovo vrijeme je bilo osjetno duže no prvi put, da bi se nakon nekog vremena opet počeli pojavljivati BSOD i opet bi došlodo toga da se komp ne da ni upaliti. Kako got bilo, proc je bio sheban, priznajem, mojom greškom i taj eksperiment me je koštao 500kn da bi nabavio kasnije mobilca. Pouka je, ništa na brzinu i ne budi lijen činiti i one najosnovnije i najbanalnije postupke kod slaganja i općenito baratanja s kompom, jer su pogreške ponekad vrlo skupe. 99.99% se je ista stvar desila i tebi, nažalost