View Single Post
Staro 22.07.2006., 20:00   #83
tigman
Banned

tigman's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
pa vic je u tome što nisam u 8 dana ni primjetio da je memorija drugačija, a sada ne žele opće razgovarati ...

uz to to je zakon o potrošačima ( krajnji korisnik privatna osoba), a ovo je na firmu i kod nas nema toga jer je plačanje preko ponude i UGOVOR !!! koji podleže onda zakonima republike HR , i time se moram pridržavati svih zakonskih procedura...od pokušaja dogovornog rješenja do krajnje mjere projave i pravnom pomoći...(nisam nikakav strulčnjak za pravo već je ovo svakodnevnica za firme)

dakle da sam kupio privatno onda sam mogao zamjeniti u roku 8 dana po zakonu, ali ovako se mogu samo dogovorno , na što oni odbijaju, ili putem pravnih regulativa...
nisu ostavili nikakvu želju za dogovorom kao što vidiš, ali ni najmanju...

dakle... da sam spakirao robu i vratio na reklamaciju, to ne jamči da će zamjena biti obavljena ...jer oni su PREVAROM izmjenili isporuku, a papirnato su sve odradili regularno(i uz moj potpis da je roba zaprimljena...jel kužiš ?)...i što sad...meni se roba koju imam ne poklapa sa uplačenim, i nemam apsolutno nikakvih prava da istjeram to ako ne prijavim PRIJEVARU...

žalosno ali istinito...to je današnji LINKS...
tigman je offline