sve stos u ti flex i hrc naveli STOJI(svacas ovu rijec) pogotovo o kocnicama...jer bi se dao kladit da su one jos serijske...vidis ja koristim 3klipne

isto tako je uvijek vozac kriv iako misli da nije, naime ako mu se dogodi ovo sto je netko naveo(s kotacem) je sam kriv sto ej vozio neispravan auto...isto tako ej sma kriv sto sam niej rpekontrolirao te se tako sto(odpustanje kotaca) osijeti na volanu...stoga prestanite baljezgat...
evo ja nisam jso polozio vozacki...al sam napravio oko 300k km na pisti...da...volim vozit...i rade odem tam i izgustam se neg nekog pokupim i njega ukokam...il jos gore da radi mene ostane invalid -_- mislim ja sam vecinom ravnodusna osoba...al opet to nebi bilo lijepo i fer(stoga misli kak vozis) ak se os gustat...uf ko ti brani?!stovise ja cu bit prvo koji ce rec idem s tobom...al tam gdje je to predvideno...
@trash...ja sam imao prilike sjest(i provozat se) u toyotu supru mk4 3.0 tt koja je sa standardnih 330ks nabrijana na 750...tesam isto tako imao prilike cut i vidjet jednu od 1300 ks...vozio sam gro autiju koji imaju vise od tog...i sto sad??stovise posjedujem u familiji imam bar 2 auta koja su jaca...mislis da se s njima ganjam???mda...ne odgovaraj!
isto tako ti je jasno sto se dogada takvim lakim autima pri vecim brzinama,vjertu s boka...medu ostalom i zavoji?!?!
kao sto rekoh...svak ima svoj ukus/san...nek ga ostvaruje kak god moze...al nek isto malo pogleda oko sebe...da nebi nekome njegov "san" unistio
e da da se i ja pohvalim...ja vozim ladu nivu (da dobro ste procitali) em sto mi treba terenac...em sto je tenk, em sto mi je nekak sladak->moj vladek..

zasto?pa jednostavno znam da se meni nece nis dogodit, da cu naucit se vozit s nes slabijim autom(mislim sveopce ponasanje u prometu,ne gledajuci na to da vozim od 14 itd...)
stoga vozi pametno...to je meni stari reko prvi put kad sam sjeo za volan