inače nije nekoliko tjedana već sada je dva tjedna od toga se natežm s ovime isto toliko...roba je poslana 4.7 !
ako je i pogreška , zašto ! zašto ne žele zamjeniti memoriju ?
zašto me ucjenjuju sa plačanjem servisa ako želim da promjene grafičku koja je plačena,
zašto ...ima li ikakvih pametnih ideja ...zašto ?
zar je bio problem reći , kada smo razgovarali,...da naša je greška (što je dotični Tomislav i potvrdio ,, uz audio zapis) pošaljite nam memorjiu i zamjeniti ćemo je...
..no on me šalje serviseru kji mi priča o marketingu , i kako je svejedno dal je to C4 (SLI certifikat i EPP) ili C5 , (odgovor iz Corsaira je da ta memorija može uzrokovati probleme i nije preporučljiva , već C4 ili C3 memorija) i tako ...opere sve, a to što ja nemam memoriju koja je palčena, nikoga nije ni najmanje briga !...
baš me zanima kako bi reagirali drugi kada bi platili ovakve komponente, pa svakih pet minuta BSOD u radu sa programom kojim treba raditi posao ?
možda za Links tražim previše ,.... da mi se isporučena roba poklapa sa uplačenom...
ono što me najviše smeta je memorija, matična radi i kao takva ne smeta mi što PS2 miš ne radi, ...ima 1001 bug , ali radi, no ova memorija i ova ploča nikako se ne vole...
grafičku bi promjeni (kupio sam i drugo kučište zbog nje (SILENT je viši) , i meni je svejedno dal je SILENT ili Uplačena EXTREMA
samo me memorija muči...i stalno rušenje ....
mogu staviti i na 400Mhz memoriju, ali rušenja su konstantna...
čak je najbolje kada ručno postavim 4-5-4-14-20 @800 i onda kako tako zna po nekoliko sati da radi
najčudnije jest što na 533 ili 667 Mhz rušenja su češća bez obzir ana latenciej ?!
samo zato želim drugu memoriju, jer očigledno da ovo ne ide zajedno...(kako je i serviser rekao da mjenjamo memoriju)
cjeli je problem što sam potpunio izgubio povjerenje u firmu i djelatnike poslej onih natezanja ...zato sam igrao na pravnu sigurnost...pa ako i sada neće...barem imam pokriće za troškove ....
mi smo naručili i memoriju i drugo računalo...direktno iz NJemačke, jer ovo što sam doživo za mene je šok...ne mogu vjerovati da se oni još i bune što tražim plačeno ?