Citiraj:
Autor Zvijerko
Masni, očito nisi shvatio jednu stvar. Vrlo važnu, čak. Nije stvar u tome da je dobio krivo deklariranu robu, već da nije dobio onu koju je platio niti nakon reklamacije.
|
koliko sam ja shvatio, on nije ništa reklamirao nego je tek nakon nekoliko tjedana shvatio da je dobio krivu memu...
Citiraj:
Autor Zvijerko
A ona usporedba da se on ne bi javio da je dobio bolju i skuplju umjesto lošije i jeftinije ti uopće ne igra ako mislite nekom prodavat nešt. Jer ako ti ideš prema kupcu s razmišljanjem da bi te on mogao pokrast, ja kod vas onda stvarno ne bih nikad više volio kupovat. Odnosno, i kupac ima MORALNU obavezu javiti to.
|
bilo je i slučajeva da si platio nešto slabije i jeftinije, a dobio bolje i skuplje (doduše rijetko, ali se događalo - frend je umjesto WD RAPTOR-a 36gb, dobio WD RAPTOR-a 72gb) i naravno obratno (u ovom slučaju)...
razumijem ja sve to, ali tu se ne radi o nikavoj prevari ili šta ja znam, nego isključivo o ljudskoj pogrešci i EOS...i mislim da ne treba dizati prašinu oko toga ili raditi slona od buhe - takve stvari se događaju...