View Single Post
Staro 22.07.2006., 17:12   #79
masni
Premium

masni's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Zvijerko
Masni, očito nisi shvatio jednu stvar. Vrlo važnu, čak. Nije stvar u tome da je dobio krivo deklariranu robu, već da nije dobio onu koju je platio niti nakon reklamacije.
koliko sam ja shvatio, on nije ništa reklamirao nego je tek nakon nekoliko tjedana shvatio da je dobio krivu memu...

Citiraj:
Autor Zvijerko
A ona usporedba da se on ne bi javio da je dobio bolju i skuplju umjesto lošije i jeftinije ti uopće ne igra ako mislite nekom prodavat nešt. Jer ako ti ideš prema kupcu s razmišljanjem da bi te on mogao pokrast, ja kod vas onda stvarno ne bih nikad više volio kupovat. Odnosno, i kupac ima MORALNU obavezu javiti to.
bilo je i slučajeva da si platio nešto slabije i jeftinije, a dobio bolje i skuplje (doduše rijetko, ali se događalo - frend je umjesto WD RAPTOR-a 36gb, dobio WD RAPTOR-a 72gb) i naravno obratno (u ovom slučaju)...

razumijem ja sve to, ali tu se ne radi o nikavoj prevari ili šta ja znam, nego isključivo o ljudskoj pogrešci i EOS...i mislim da ne treba dizati prašinu oko toga ili raditi slona od buhe - takve stvari se događaju...
masni je offline