ja sam htio sve vratiti, ali su mi ljepo rekli...dal radi ?...radi, i kao takvo nemam pravo na reklamaciju...
na pitanje a što sa mišem PS2 koji ne radi...kažu ,...pa nemojte koristiti njega već USB verziju ?!?
dal treba dalje pričati o čemu se dalje tu sve radilo ?
pa ti tamo radiš koliko sam shvatio i nije mi jasno ako reklamacije mogu pretiti da će naplatiti servisne sate, ukoliko je roba ispravna ?
kako da reklamiram grafičku , ako mi u startu kaže to ?
ja bi je odmah mjenjao za EXTREME, ali poslej onih razgovora sa reklamacijom...u kojoj pita dal je broj taj taj na kutiji, ja kažem jest, (što je krivi broj nema veze ?!?) a on meni odgovara pa što onda hočeš ! dobio si skuplju za manje para ...?!?!?!?!
upravo je spakirana kompletna ova krama, i slikano, ...bio je danas iz Croatie agent i preuzeo papire servisera i prijavu, i od idučega tjedna , nam oni pokrivaju sve ovo...ui štetu nastalu "greškom" (ja mislim da nema potrebe da se ne kaže PREVARA!)
očigledno da se sa ljudima iz Links-a ne može razgovarati, a kamo li dobiti ono što je plačeno...
naručeno je 5 artikala, a jedino je CPU od toga ono što je trebalo i biti...
Matična je izmjenjena uz suglasnost na dan isporuke, a tri komponente nisu po deklariranim brojevima...
koji je to postotak ?
ne tražimo ništa što nije plačeno, već samo ono što smo platitli da i dobijemo , ni više ni manje !...
sada kada je Croatia koja nas osigurava upoznata i kada je pravno regulirano mi možemo poslati na servis robu, pa ako budu natezali lako je poduzeti korake....
bez toga smo prepušteni igrama (prljave)u kojem zasigurno nebimo dobro prošli...
pozdrav