View Single Post
Staro 22.07.2006., 17:08   #78
tigman
Banned

tigman's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
ja sam htio sve vratiti, ali su mi ljepo rekli...dal radi ?...radi, i kao takvo nemam pravo na reklamaciju...

na pitanje a što sa mišem PS2 koji ne radi...kažu ,...pa nemojte koristiti njega već USB verziju ?!?

dal treba dalje pričati o čemu se dalje tu sve radilo ?

pa ti tamo radiš koliko sam shvatio i nije mi jasno ako reklamacije mogu pretiti da će naplatiti servisne sate, ukoliko je roba ispravna ?

kako da reklamiram grafičku , ako mi u startu kaže to ?

ja bi je odmah mjenjao za EXTREME, ali poslej onih razgovora sa reklamacijom...u kojoj pita dal je broj taj taj na kutiji, ja kažem jest, (što je krivi broj nema veze ?!?) a on meni odgovara pa što onda hočeš ! dobio si skuplju za manje para ...?!?!?!?!

upravo je spakirana kompletna ova krama, i slikano, ...bio je danas iz Croatie agent i preuzeo papire servisera i prijavu, i od idučega tjedna , nam oni pokrivaju sve ovo...ui štetu nastalu "greškom" (ja mislim da nema potrebe da se ne kaže PREVARA!)

očigledno da se sa ljudima iz Links-a ne može razgovarati, a kamo li dobiti ono što je plačeno...

naručeno je 5 artikala, a jedino je CPU od toga ono što je trebalo i biti...
Matična je izmjenjena uz suglasnost na dan isporuke, a tri komponente nisu po deklariranim brojevima...

koji je to postotak ?

ne tražimo ništa što nije plačeno, već samo ono što smo platitli da i dobijemo , ni više ni manje !...

sada kada je Croatia koja nas osigurava upoznata i kada je pravno regulirano mi možemo poslati na servis robu, pa ako budu natezali lako je poduzeti korake....

bez toga smo prepušteni igrama (prljave)u kojem zasigurno nebimo dobro prošli...

pozdrav
tigman je offline