@Gabre: Ajde naj bit nadrkan

. Stvar je u tome sto znam sto pricam. Svaki put kad vidim swifta u retroviziru (il kadeta GSI, civica starog 12ak godina, golfa II GTD, CRX itd....) ocekujem idiotariju od tog vozaca. Svaki put ju i dozivim. Provjereno je da ljudi koji kupuju te aute zele nesto dokazat. Onda idu logikom, aha nemam bas puno novaca za auto al imam dosta novaca za brzi auto nego neki normalan auto. Super sad cu ja pokazat onim pederima u dobrim autima kak se vozi. To je u '90 slucajeva tako.
Svi koji su ovdje stariji vozaci i iskusniji (panorama, jelc, amd....) sigurno me mogu podrzat u ovome. To je sto posto istina, a ne mit. Mislim da su jedini koji su gori od ovih nabrijanaca u racerskim kištrama su vikendasi sa +50 godina.
Sad ce meni opet neko reci joj daj fleks ne kakaj, ali ovo je ČINJENICA.
Citiraj:
Zamolio bih ljude koji nikad nisu posjedovali Swifta da se suzdrze od komentara zato sto fakat nemaju pravo rijeci, a one koji su zavidni i voze sporije kante te sanjaju o takvom autu - f**k off. (uz duboke isprike moderatorima i svima onima kojih se to ne tice)
|
Ovo necu ni komentirat. Ne bi htio biti onak ostar ko hrvoje, ali da cinjenica je da je auto ljes....
Cinjenica je da je u HR situacija takva kakva je. Rijetko tko si moze priustit novi auto, ali sto zato ljudi moraju pogibat u nesigurnim jurilicama koje su starije od mene?!?
Citiraj:
Autor iveumag
Lada,stojadin i yugo rulaju i još jedan kamion ali se ne mogu sjetit imena
|
Ti bas u SVAKOM threadu imas potrebu neku glupost napisat? Al baš u SVAKOM?