View Single Post
Staro 22.07.2006., 16:19   #76
masni
Premium

masni's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
@tigman

molim te nemoj pretjerivati...šta je ovo - izvadak iz dokumentarca "NAJVEĆE SVJETSKE ZAVJERE"...??

ti si sad slučajno dobio krivo deklarirani artikl i odmah PREVARA...?? ne kužim...??

a šta bi bilo da si platio običan CORSAIR 6400 (5-5-5-15) i dobio CORSAIR C4 (4-4-4-12)...?? šta bi isto ovako reagirao...?? PREVARA, PREVARA????

uostalom, i sam si rekao da si umjesto 7600gt dobio 7600gt SILENT model, koji je btw skuplji...zašto onda nisi bio tako glasan i vikao PREVARA, PREVARA...??

gledaj, greške se događaju, ipak ovaj posao rade ljudi...nitko tu nema namjeru tebe pokrasti ili prevariti...pa šta misliš da nitko drugi koji je kupio ili ce kupiti krivo deklariranu robu nece se javiti da je došlo do greške...?? budimo realni...

uostalom, zar se tu radi o nekoj golemoj količini novca koja bi bila vrijedna ove tvoje "PREVARE"...?? šta misliš da bi se firma kao Links za***************avala varanjem ljudi na ovaj način kako bi zaradili - šta....?? milijune...??

nisi niti prvi niti zadnji kojemu se to dogodilo, a događalo se masu puta...i koliko ja znam nikada nitko nije od toga radio ovakvu frku kakvu radiš ti...
masni je offline