View Single Post
Staro 22.07.2006., 14:46   #54
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Gabre
ma hrvoje i fleks - obadvojica trkeljate gluposti...
svi mali autići klase swift, pug106, tico, i slične škatuljice su isti kuyac što se tiče sigurnosti... NEMA tu sigurnosti u tim malim autićima.. kad se skucaš sa velikom brzinom, čisto ti svejedno. ti jednako možeš i sa ticom navuć 100kmh, kao i sa swiftom, swift će to napravit malo brže, ali i ne mora, ovisi o vozaču...

nije AUTO kriv ako se netko slupa, već VOZAČ....

i debljina lima nema apsolutno nikakve veze sa sigurnošću. jer kad bi se po debljinu lima određivala sigurnost, gdje bi spadao Clio koji ima plastične prednje blatobrane?

ima puno većih, skupljih i "boljih" automobila, koji katastrofalno prolaze na crash testovima... primjer: alfa 147...

a jedan od najsigurnijih malih automobila je, vjerovali ili ne, SMART... u frontalnom sudaru sa novom E klasom, ne prolazi ništa gore od Eklase.....

po Fleksovoj definiciji sigurnosti, auto bi trebao imati barem 3 tone, koji nema više od 50ks, da ima do stotke 48sek (jedan mercedes W123 200D), i da ne ide više od 130, jer je toliko ograničenje na autocesti...

polako.
prvo , naravno da je vozac kriv.
vozac je u 99 posto slucajeva kriv , tu nema zbora !
stvar je u tom da u ticu dok naberes tu brzinu vec kocis jer si doso do kraja ceste ili tak nesto .. ovo dubre je izuzetno startno , nakon nekog vremena se priviknes na tu brzinu i onda se slupas . vidio sam dosta takvih slucajeva ..

no , nek radi svatko kaj oce . ja znam da takav autic sebi nebi niakd kupio - ili bi kupio neki tak mali a noviji pa slabiji , ili veci auto (bmw 3 , vectra , passat ) te snage swifta .

@trash o siroitinjo , jesi se raspiso o toj potrosnji .. boli mene za potrosnju , nisam nista za to reko . ak ide naravno da ce trosit .. ja sam se vozio u takvom auticu i znam kak ide

Citiraj:
Zamolio bih ljude koji nikad nisu posjedovali Swifta da se suzdrze od komentara zato sto fakat nemaju pravo rijeci, a one koji su zavidni i voze sporije kante te sanjaju o takvom autu - f**k off. (uz duboke isprike moderatorima i svima onima kojih se to ne tic
buahhahahha :clap:

vozim dva autoa , oba su sporija od ovog tvog limenog groba, e al da znas , nsiam tu NIMALO , fakat ni najmanju mrvicu zavidan.
dok se ti socijaliziras u tom malom smecu (trash) , ja se vozim u autu sa 5 vrata , kimom , airbaga par , sredenom unutrasnjoscu , 10 puta boljim alufelgama , i jedno 16 puta sigurniijem prometalu od ovog tvog.
Hrvoje xyz je offline