Moj primjerak:
http://img209.imageshack.us/my.php?i...wiftsmbay3.jpg
OK, evo i moje dvije lipe.
Marac - puno sretnih kilometara sa autom, nemoj se zavaravati, auto NIJE apoteka i auto je samo solidno slozen, niti vise niti manje. Redovno mijenjaj remenje i filtere te sve tekucine i ako ga ne skucas kao sto sam ja svog prezivjet ce jos dugo u tvom vlasnistvu. Kada sam ga ja isprobavao jos nije bio polakiran, prednji lijevi lezaj je zujao i cuo se homokineticki, desni cini mi se, a na tehnickom su rekli da rucna i nije u najboljem stanju. Frend i ja smo zajedno prosli oko 40ak swifteva u uzem zagrebackom podrucju pa konkretno znam i za doticni primjerak. Takodjer, digni tapecirung ispod suvozackog sica, najvjerojatnije ces naci pocetke korozije, ako nema, onda je temeljito sredjena limarija. Pazljivo sa gasom i pamet u glavu!
Delta S4 - polako, dijelimo isto misljenje

ali limarija kod swifta je fakat groblje i bilo koji auto sa pocincanom karoserijom, ukljucivo i hyundai, chevrolet, kia imaju godinama bolje to rijeseno.
Gabre - to sto ti frend ima groblje od Swifta ne znaci da su svi takvi
Chuby - vrti se radosno
Hrvoje xyz, Fleks - a vas dvojica samo govorite gluposti..
Sto se tice potrosnje, ovdje isto vidim svakakvih gluposti, imao sam full stock swifta, tihi auspuh bez ikakvih djidji midji tipa filter ili chip ili stogodvec, uvijek sam punio full tank i na citavom tanku mi auto NIKAD nije potrosio vise od 8.6 L/100km (to je bilo vecinom Sljeme up/down), s time da imam apsolutno sve racune gdje sam tankao i uvijek sam zapisivao predjenu kilometrazu. Npr. Zagreb-Sibenik i dio natrag, 6.7L/100km, Zagreb full grad, lagana voznja 7.8L/100km.
Zamolio bih ljude koji nikad nisu posjedovali Swifta da se suzdrze od komentara zato sto fakat nemaju pravo rijeci, a one koji su zavidni i voze sporije kante te sanjaju o takvom autu - f**k off. (uz duboke isprike moderatorima i svima onima kojih se to ne tice)
over'n'out.