View Single Post
Staro 21.07.2006., 13:12   #68
tigman
Banned

tigman's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
ma kraju su me ipak zazvali i ..."vuk sit , a ovce na broju"

gorak je ovo bio kolač ...
kao , slučajna greška na WEB stranicama, i da to nije u stvari C4 memorija, već je krivo stavljeno...i sl...

a, šta ćeš...barem je čovjek bio susretljiv za razliku od onoga na reklamacijama zbog kojeg mi se skoro otegnula ruka da pošaljem i prijavu za taj slučaj...

što sam čekao ?

pa sada kada kupiš robu i dobiješ u kutiji...i onda otpakiraš memoriju i ne vidiš baš svaku pojedinost na tome...istina na grafičkoj je bilo lako uočiti razliku...jer SILENT je više nego deblji...morao sam drugo kučište za taj primjerak staviti...

druga stvar što nisam u memoriju sumnjao jest što je prvo matična pokazala zube , što nije miš PS2 radio...pa sam se par dana bezuspješno pokušavao igrati da proradi...odustao sam...

kasnije sam pokušavao spuštati memoriju na niže na 667 pa 533 i 400 mMhz, ali ova ploča to "nevoli"...neka me ubiju, ali to je već treći MSI sa sličnim problemima...

kada sam se malo dublje u hvatio u problem pošto se svako malo pri zahtjevnijim proračunima (FEM) počelo rušiti ovo čudo, onda sam se počeo razmišljati koji je to bog da se "plavi" svako malo...a nisam ni počeo raditi

ovaj tjedan sam ipak odlučio da dođe netko tko je u ovome svaki dan i odmah je upro prstom u memoriju...

e sada u Linksu tvrde da i ova memorija radi bez problema na MSI SLI PLATINUM ploči , no kolko vidim moja neće baš...
i što sad...nema smisla da se natežem s njima, ali jedno je sigurno...mene nikada više neće imati kao kupca...jer ako se plati neka roba , to se mora i isporučiti, bez obzira dal je greška WEB šopung stranica ili što Mađarska nema more...to se mene ne tiče jer sam tražio komponente koje su ponudili za izbor a tamo je stajala TWIN2X2048 6400C4 memorija...

istina jest da je ona skuplja, ali ovako ja sam dobio nešto što možda i jest uzrok stalnim rušenjima na defaultnim postavkama kada se optereti ...

kada dođe 1066 Mhz Corsair memorija (preko neta, nema više da vjerujem ikome u HR) onda ću da vidim tko je u pravu
kada na Forumu CORSAIR-a čovjek koji odgovara vam kaže da NE stavljati TWIN2X2048-6400 na MSI SLI PLATINUM, već isključivo C4, C3 , i PRO verzije, onda valjda nekog boga i znaju...
tigman je offline