Citiraj:
Autor Wolverine
ovako...definitivno uzmi RAM od Vranoge
TCCD ti se ne isplati...radije onda uzmi 2x512MB Crucial Ballistix koji je skoro pa bolji za manje para....ali velim uzmi 2x1GB od Vranoge i miran si
Ploča je OK, barem svi koji je imaju pričaju kako je odlična. Možda bi radije uzeo Abit KN8SLI zbog hlađenja čipseta ali i ovako je OK
što se tiće hlađenja čipseta ako možeš uzmi HR-05 ali vidi dal bi stao a da ne smeta grafi....isto vrijedi i za Zalmana ali ako uzmeš njega računaj na jedan 80 ili 92mm vent koji bi puhao po tom Zalmanu.
Ako budem u ZG mogu ti i ja to doč složit nije bad, iako sumnjam da sam slijedeći tjedan u ZG
@madmax
usporedba ti baš i ne stoji ali OK
vidim da nikad nećete shvatit razliku između takta i količine memorije
|
ja cu bit u zg-u najvjerojatnije pa mu mogu i ja slozit nije greda...a stos e tice ploce...ponosan vlasnik i isla je bolje od vecine dfijevki (da lanparty) koje sam vidio....ide mala ide
a posto nisi ti objasni rezliku cu ja : kolicina radne meme ti samo ugodava rad na racunalu...dakle nema tolko trazenja po disku/page file-u virtualnom ramu zovi kak os...vec je vecina u ramu...necemo sad o stranicenju i toj kompaniji
a tak i latencije ti ovise o toe kolko ce brzo ram radit...dakle ram ce bit na 2.5-4-4 na 600 brzio svakako...al ce jednostavno "vece aplikacije" duze dizat...