20.06.2003., 15:27
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: PLEXI ??? (po stoti put)
Citiraj:
Originally posted by miato
Dakle nakon dugotrajnog surfanja po gradu zagrebu po temperaturama od 35+ stupnjeva u auti bez klime jednostavno sam popizdio.... postavlja se pitanje, pa di ja to zivim????
Prvo, zaletim se u Bauhauss, pa u Pevec, pa u Gramat, pa u Baumarket.... da bi na kraju svatio da u cijeloj jebenom zagusljivom zagrebu nigdje nema plexija.
U bauhausu ima, ali debljina max 5mm, dimenzije pola metra sa metar ... cijena = 170kn
U pevecu nema
U Gramatu ima, dimenzije 2 x 2 m ... cijena = 600+kn.. naravno isto 5mm debljine
U Baumarketu isto ima ko i u Bauhaussu, iste dimenzije, identican asortiman, nesto nize cijene...
UGLAVNOM, PO STOTI PUT PITANJE NA OVOM FORUMU : GDJE U FAKING ZAGREBU KUPITI PLEXI??? Treba mi 7mm ili 9mm, po mogucnosti zatamnjeni (crni) i prozirni, obicni....
|
sta ti planiras jbote s 9mm plexijem????
ja sam takav vidio samo na stovaristima a nikad u trgovina....a i nikad nisam vidio manje od 5x2 m (sad ovo dva me nemoj drzat za rijec, nisam bas siguran).....
ali ajde barem si mi odgovorio di ima velikih ploca....kad vec zujis po Zg mogo bi mi pogledati di je najeftinije 1x1 ili 2x2 3mm.....
|
|
|