View Single Post
Staro 18.07.2006., 23:30   #47
p3tar
Mozilla Slave
Moj komp

p3tar's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
evo da se i ja malo ubacim... Mislim da ljudi(pogotovo oni koji favoriziraju brand) trebaju kupiti ono sta misle da će njima biti bolje i raditi bolje, te dati novaca koliko treba za to,normalno u granicama normale.

Što se tiče s939,mislim da će još malo duže ostati na sceni.

Čekati? Pa koliko bi čovjek sada trebao čekati da se sve ukomponira, da dojde conroe, vista, dx10 grafe, bolja ponuda ddr2 rama i ostalog itd. + sve djecje bolesti. Tada će već izlaziti nešto novo, pa ajmo opet čekat. Po meni se sve to čekanje svodi na isto, ili ću čekat da padne cijena i nemati "komp" ili čekati da dojde i nemati "komp".Npr. grafičku sam platio 2350,no znam da će za dva mjeseca,ako ne i manje biti oko 2000 i možda da sam pričekao...naravno sve ovisi o novcima,ili bi dao više ili ako nemam kupio slabiju.

Sve je to super za Conroe, no sve će se vidjeti kada dojde u ruke nas smrtnika.

@stublina - nije mi jasno kako ti to gledaš na OC, pa vjerovatno svaki drugi korisnik koji ima PC je probao ili OC-ao svoj komp(pola njih bez potrebe - kao ja ) Platio sam proc 2400, Toledo jezgra, 2Mb cachea, radi na 2.75 na stock voltaži - isto tako radi i FX60 koji košta cca 6000kn. Pa jel sam sad po tvome trebao dati toliko para,jer mi za neke stvari koje radi stvarno treba ovaj OC.?

p3tar je offline   Reply With Quote