View Single Post
Staro 18.07.2006., 22:55   #40
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor stublina
Loš ti nekako odgovor, bez nekakvih pravih argumenata
Samo si priznao da ti ipak treba jači proc jer nebi onda razmišljao tipa :

Ako ti je dovoljan što bi se opterećivao parama i parametrima u biosu ??
Stvar principa... Najozbiljnije...

Mada od viška CPU snaga glava ne boli ipak postoje neke granice razumnog...

I ovaj na 3000+ bi mi vjerojatno bio dovolnjo jak (na stocku) za gejmanje ali nema razloga da ne iscjedim još malo fps-a iz njega...

Ali ako te to umiruje nek ti bude - treba mi jači ali nemam para za jačeg pa kupujem jeftiniji koji se da nabrijat... Zadovoljan?

E sad je pitanje ako je meni moj više nego dovoljan zar nekome uitinu treba nešto što je 5x jače od ovoga? Za što? Malo je stvari koje to traže a nekeko sumnjam da seu hrvata puno ljudi bave takvima...

Citiraj:
Autor stublina
Na stranu prepucavanje... dolaskom wiste će naravno i gamerska industrija izdavat takve igrice da će nas glava zabolit što se tiče systemskih zahtjeva, ovaj oblivion su navodno srezali prije samog izlaska. Prije godinu dana 1GB rama je bio zakon a iako je i dalje to dosta, svako malo se može čuti trebalo bi 2GB. To je tako ljudi... ili pratiš koliko-toliko te padaš na prosjački štap
ili kukumaučeš... Ja uopće ne mislim da sad njega trebaju svi kupit, nek kupi tko može ( svaka mu dala kad ima ) i nek kupi onaj tkome će to zaista trebati.
Normalno da je glupost kupovati tako šta ako sufaš i gledaš filmove na kompu.
Nek samo cjene padaju, toliko bolje za nas - krajnje korisnike
Tako je tim bolje za nas...

Iako sumnjam da će nešto puno velikih naslova bit, u zadnje vrijeme samo loše odrađeni portovi s konzola izlaze koji traže bezobrazno puno z pezobrazno malo igračkog doživljaja...

Ali svejedno mislim da će mi proc od 3800+ bit dosta za dvije godine, naravno grafe se moraju rotirat, a možda čak i rama bude trebalo...

ali s939 ostaje definitivno, ako baš budem morao/budem u prilici kupit ću x2 zašto ne?