Tema: Poslodavci
View Single Post
Staro 19.06.2003., 22:27   #18
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Re: Re: Poslodavci

Citiraj:
Originally posted by Horza
svi koji ovako razmišljaju će :
1) priključiti se tisućama ostalih na burzi i nikada ne zaraditi kune
2) izaći iz države i steći neke pare

trećeg nema. malo pogledajte ! bez obzira jesi li završio faks, ili ne, s ovakvim mentalitetom nikamo ne možeš stići. jest da ja sad starijima prodajem pamet, ali tako je .......
Niste Vi svi ovdje skužili poantu cijele priće, poanta je bila: "Tražmo osobu za rad u Photoshopu i vektorima ..." da bi se na kraju ispostavilo da ljudima UOPĆE NE TREBA OSOBA za rad u Photoshopu i vektorima, već im treba neki fizikalac koji će lijepiti panoe, plakate, stavljati cerade i sada ide informatički dio, s vremena na vrijeme promjeniti font ili izbrisati neki dio na slici i to ne baš često. Dakle smisao priče je bio da je nekima fizikalac = informatičar.Nitko nije kukao kao bi želio 50 - 60 k kuna plaću. Tako da sada ne bi ovo i dalje išlo baš toliko u off topic o tome kako je moja Cessna bolja od tvog Bell helića i tome slično, ... I BTW ja fakat mislim raditi kao prof za "nekih" 3 - 5 k kuna jer imam pun kufer vremena za fush i godišnji od nekih cca 2,5 mjeseca i pun kufer "malih" praznika I ljudi te zovu gospon profesor

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote