Citiraj:
Kako kome 500kn je samo razlika u procu, zbroji memu i ploču pa iznos ispada malo veći. Dobici u performansama su dubiozna stvar; 90% ljudi na ovom forumu sa A64-vorkama u sigu nisu doživjeli da im je komp za nešto preslab
|
Gledam sa svoje pozicije, sad sam na Agp-u i s478 i bilo bi malo luckasto kupit A64 kad ionako sve moram mjenjat, ako ništa drugo onda zbog Agp-a koji polako ali sigurno odumire, dolazi i wista... Obična A64-vorka nije dostatna da pogledaš film dok proc encodira divx, imao sam ga 2 tjedna i slabiji je proc nego ovaj moj starac, u igrama je bolji od mog... mislim da je bar 50% ovdje ljudi doživjelo da je taj proc preslab. Za X2 neznam, nisam probao.
Citiraj:
Sve je smeće samo je najnovije dobro, nije bitno što neće iskorisiti taj procesor za NIŠTA čak ni ako ga kupe, samo je bitno da je sve ostalo smeće...
|
Ne radi se da nevalja ili da je smeće nego dolaskom conroe-a postaju neisplativi u odnosu šta mogu pružit spram conroe-a a za nešto više
para.
Citiraj:
Ja sam prešao sa svog Socket A proca na A64 SAMO zbog PCI-e ali nisam se pokajao i mislim da s obzirom da ja uglavnom trošim proc na gejmanje meni čak netreba ni DC (mada ću ga možda i kupit naknadno ako bude jeftin a pojave se igre koje to mogu iskoristit) meni je ovaj SC 3800+ procesor sasvim dovoljan i mislim da će bit barem još 2 godine...
|
Zašto si ga onda toliko ocao ? Ako ti je dovoljan onda ga nema potrebe ocati a ako si ga ocao iz štosa a ne potrebe onda se bacaš sa parama (grijanje, može riknit iz čista mira...) umjesto da kupiš jači koji ti ipak izgleda treba ?
Citiraj:
ja nemam pojma sta cu ja...
|
Ništa, čekaj kao i ja. DDR2 će vjerojatno još pojeftinit, matične isto... pošto je Amd pojeftinio, dolaskom conroe-a će vjerojatno i Intel pojeftinit svoje ostale proceve i šta ćeš onda s njim ? želim reć da sada kad kupim proc zelim biti miran bar 3-4 godine što se toga tiče. Bilo koji X2 sumnjam da može izdržat toliko a nek coroe za 4g bude kao danas A64 3000+, ja zadovoljan - izdurao je svoje