Citiraj:
Originally posted by msvrtan
4proca,2maticne..istina nisi puno mjenjao
a tvoja izjava da si ulozio puno truda oko odlaska do 6 ducana je onak bezveze..naime te svoje komponente ni nemozes kupiti u 2 ducana..
stvarno je pazljivo birana svaka komponenta znaci da si isao odostraga u skladiste i pipkao svaku komponentu dok nisi odlucio da ti bas ta graficka daje osjecaj dobrog OC-a?
|
Miro u tvom postu osječam dozu bahatosti !
Gle, da išao sam u skladište i gledao serijske brojeve, revizije i sl. !
A što se tiče 4 proca (to je više nesreča nego biranje ! ), no opet od 3 proca koje sam birao da 2 idu do 2300 Mhz, a deklarirani su na 1463, mislim da je to jako dobro !
A što se tiče matične, opet ista stvar, otišla jedna, molio da mi daju takvu i takvu drugu i to je to !
Nisam rekao da je teško bilo ići od dućana do dućana, iako je i to bilo na vrat na nos, cijelu kupnju sam obavio u 1 sat, 5 dućana, malo prije zatvaranja, pažljivo birao koji dućan do kada radi i to sve kada mi je puklo popodne, zamolio brata za auto i snjim išao, on vozio, ja kupovao.....
Ali nije bitno neželim se oko toga.. Ja sam sretan, ako nekome smeta šta sam radio i kupio si ovaj komp., njegov problem.
Ja sam se stvarno trudio oko njega, i dan danas se trudim.
P.S. Jelc nisam još gledao za volt mod, no pogledat ću ako je nešto lakše, možda napravim, no svakako kada stavim vodeno ! O kojem već pričam !