View Single Post
Staro 17.07.2006., 12:55   #29
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
ok par komentara od mene:
kao prvo HA HA za Torrnada ) sta ljudi sve rade zbog kompleksa stvarno je postalo samo komicno..nema smisla plakat no s druge strane, nikad ne znas.. mozda stvarno JE prodo mamin bubreg da kupi sve to ))

a sto se misonje tice.. ja sam poceo gledat kao PRVO visinu misa...jer sam od microsoftovog explorera poceo imat je**acke bolove u zglobu... i onda sam ga, nakon sto je preko noci presto registrirat moje clickove, zafitiljio natrag od kud je i doso.. i kupio ponovo mis koji sam imo prije njega, takoder misrosoft, no Intelli Optical 1.1... prvi i najbolji opticki mis..koji danas ima bezobrazno nisku cijenu za svoju kvalitetu, naime za 130kn ga se moze dobiti.. a dobijes sve sto ti treba. Ja bi ga svrsto u best buy... imam jos uvijek 5 godina starog kojem tipke rade ko nove. Mislim da tu nema konkurencije. A kad potrosis 20ak miseva kroz godine jednostavno ti dopizdi mjenjat miseve ko carapei samo zelis da prokleti mis RADI
sjecam se svojih prvih miseva..znao sam svakih 6 mjeseci otvarat neki mis.. lemit mikro sklopke tj. zamjenjivat ih unutar samog misa.. jer srednju tipku nisam tada koristio..nije bilo toliko funkcija u windowsima .. i onda samo zamjenis srednju u ljevu i imas novi mis.. i tako u krug.. no dosta..sad sam ja zabrijo.. ovaj thread ko da je stvoren za OT