View Single Post
Staro 16.07.2006., 09:29   #1
Ellashar
Registered User

Datum registracije: Jul 2006
Kupnja laptopa - muke izbora

Bas za nekih mjesec dana planiram si uzeti lap do cirka 7000 kn, mogucnosti izbora su ogromne....citam te recenzije po netu, vise su mi odmogle nego pomogle. Gledajuci specifikacije i snagu konfiguracije i cijenu....kao best buy se namece HP sa svojim nx modelima, posebice 6125 sa turion procesorom, kojeg daju sa integriranom radeon X300 karticom i 1 gb rama itd itd, i to sve za cca 6700 kn...

Ne zanimaju me specifikacije, zanima me kvaliteta pojedinog proizvodjaca i vasa iskustva s njima. Lap bi mi koristio prvenstveno za posao, eventualno malo interneta, uredjivanja poneke fotografije i sl. Znaci nista gejmerski.....

Koliko je sve to kvalitetno, koji se lapovi vise griju...koji imaju kvalitetniju izradu, tastaturu i sl.

Da li je ibm sa svojom thinkpad serijom....jedan od kvalitetnijih proizvodjaca i da li vrijedi izdvojiti istu sumu novaca za malo slabiju konfiguraciju koju nudi ibm, a za nesto vecu kvalitetu....primjerice fujitsu siemens daje garanciju 2 godine na sve lapove, a o njima se jako malo prica. Svi spominju samo hp, toshibu, eventualno acera....takodjer sam primjetio da se u stranim recenzijama prilicno hvale dellovi laptopi.......dok kod nas prakticki ne postoje...

Molio bi misljenja forumske zajednice, hvala unaprijed!
Ellashar je offline   Reply With Quote