Bas za nekih mjesec dana planiram si uzeti lap do cirka 7000 kn, mogucnosti izbora su ogromne....citam te recenzije po netu, vise su mi odmogle nego pomogle. Gledajuci specifikacije i snagu konfiguracije i cijenu....kao best buy se namece HP sa svojim nx modelima, posebice 6125 sa turion procesorom, kojeg daju sa integriranom radeon X300 karticom i 1 gb rama itd itd, i to sve za cca 6700 kn...
Ne zanimaju me specifikacije, zanima me kvaliteta pojedinog proizvodjaca i vasa iskustva s njima. Lap bi mi koristio prvenstveno za posao, eventualno malo interneta, uredjivanja poneke fotografije i sl. Znaci nista gejmerski.....
Koliko je sve to kvalitetno, koji se lapovi vise griju...koji imaju kvalitetniju izradu, tastaturu i sl.
Da li je ibm sa svojom thinkpad serijom....jedan od kvalitetnijih proizvodjaca i da li vrijedi izdvojiti istu sumu novaca za malo slabiju konfiguraciju koju nudi ibm, a za nesto vecu kvalitetu....primjerice fujitsu siemens daje garanciju 2 godine na sve lapove, a o njima se jako malo prica. Svi spominju samo hp, toshibu, eventualno acera....takodjer sam primjetio da se u stranim recenzijama prilicno hvale dellovi laptopi.......dok kod nas prakticki ne postoje...
Molio bi misljenja forumske zajednice, hvala unaprijed!