View Single Post
Staro 15.07.2006., 22:47   #33
bluntafari
Djembe playa

bluntafari's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor mc_fish
i pokazi mi mozak za par god
senilnost...itd necem sam sve simptome i moguce nuspojave navodit: wtf :

joint siri pecepciju al ti umanjuje stosta...stoga opet nije povoljno...sry al tu i tam zapalit joint je jedno neg svaki dan pozobat saku bombona

a sto set ice pive i roge...velka razlika...jer te jedno cini ovisno...dok drugo ne bar ne u tolkoj mjeri
Pa dobro o čemu sad ti. Di sam ja izjavio išta slično ovim tvojim navodima. Normalno da je droga štetna i ne valja se zaj*bavati s njome ali sitno eksperimentiranje u granicama normale je bezopasnije nego pojesti hamburger u McDonalds-u ili piti onaj otrov od Coca-Cole.

A što se tiće trave...khm... prema istraživanjima provedenima na meni osobno nema nikakvih poslijedica. 5 godina sam se svakodnevno ali ama baš svaki dan masovno napušavao, znali smo u jednoj noći spaliti 50 grama bez beda. Danas uspješno idem na faks, nemam nikakvih problema s memorijom, zdrav sam kao dren. Jedino sam jako lijen ali to je bilo i prije. Danas zapalim par puta mjesečno i tako mi je super (cura me izvukla).

Ovo je sad već otišlo daleko u off pa bi mogli prestati pričati o drogama i početi o elektronskoj glazbi.

Nego vi elektroničari, obratite pozornost na label Get Physical, a pogotovo na jedan bend s tog labela, Booka Shade. Skinite, pardon, kupite njihov zadnji album Movements, posebnu pažnju obratiti na stvari "Body Language" i "Mandarine Girl". Cjelonoćni dupomrd je zagarantiran! Također ako želite čuti prekrasne, duboke, tople i naprosto hipnotizirajuće zvukove piknite si dvojac Ame. Oduševljenje je neizostavno!
bluntafari je offline   Reply With Quote