Citiraj:
Originally posted by msvrtan
imam ja i na poslu i doma...ali budem pogledao okolo po ducanima s klimama posto mislim da toga nemam doma...nisam ziher..zna tko gdje da pšogledam u zg za tak nes..ne vjerujem da peveci i sl imaju takve stvari..nadam se da sam u krivu ali..
|
Zanima me da li sam na Ignore listi?
Neznam da li bi ti mogao pomoći boljim savjetom od preporuke za dotčni dućan, tj. technomax ( vidi pod
www.technomax.hr )
Putokazi za King Cross su po cijelom gradu, btw imaju i besplatnu bus liniju do Jankomira.
Dućan je solidan ( ne govorim o kupnji jer nikada nisam ništa kupio kod njih osim hologram naljepnice za mobitel) jer je ogroman, kimatiziran i ima brdo stvari za pogledat sa napisanom cijenom, što je rijetkost u drugim shopovima.
npr u Kingu nema ništa osim par kučišta i par monitora, u Chipoteci velike oznake nediraj, u Vemilu prodaja je u kancelariji, dobro sada HG spot ima nešto vitrina ali sa mobitelima i DVD ....
U Formelu sam kupio nek dan usbdrive, bio je u vitrini a na njemu cijena 40 % veća nego prodajna, tip se ispričava da su nedavno snizili cijene. Da nisam znao novu cjenu sigurno nebi ni pmislo da ga uzmem.
A ak je netko bio u Birgu u Grazu zna da tamo nema ni C od kompjutora samo dvije prazne kutije u izlogu moraš znat što oćeš a da to oni imaju...