View Single Post
Staro 15.07.2006., 12:22   #1
mac
Registered User

Datum registracije: Jun 2006
Prijedlog konfe plz

Bok svima!
Eto posto planiram uzet novu konfu u ovih mjesec dana, molim neke prijedloge..Znam da uskoro dolazi pad cjene procesora ,ali trebal bi nesto okvirno za sad, da mogu ici u druge kalkulacije..
Konfa je primarno namjenjena za online igranje (FPS;MMORPG igre)
Izdvojio bi oko 5500 kn..Monitor netrebam, a posebno od zahtjeva podrazumjeva se dobra kartica, tako da ispod Geforce 7600 gt ili Radeon x1800 gto nebi bilo dobro..Pozeljno bi bilo i 2GB rama, ali opet ako se neda ugurat u ovu cjenu nema veze, jer je ram najlakse dodat. Proc bitka INTEL vs AMD mi nije vazana, vazno mi je da dobim max performanse u igrama.Trenutno mi se cini intelov D930 "najpovoljniji"..Ostalo maticna,kuciste+napajanje,disk,DVD-RW meni svejedno.. E da jos napomenem OC me bas nezanima,eventualno dizanje frekvencija kolko default cooler drzi..
Dućani hgspot,ve-mil,links( poželjno bi bilo uzet sve iz jednog,ali ako sam na velkom gubitku onda je nebitno)
Ajde profici nabacite konfu za gamera Eventualno padom cjena moze doci samo do promjene proca( ajd i maticne ako je potrebno :P )tako da bi razlika isla u x2 3800+ ili E6300 :clap:
mac je offline   Reply With Quote