View Single Post
Staro 17.06.2003., 20:11   #17
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by numa
Gle, tor za 1800 kn dobijes samsunga 757NF sa trintron cijevi. Jedini eventualni argument zasto NE uzeti trinitron cijev je sto je dosta velika a ti nemas mjesta na stolu. AKo ga kupis, a mozrs si priustiti gubitak 50cm dubine stola, neces pozaliti kvalitetu boja i rezoluciju. Ja ga vrtim na 1280x960 na 85Hz i jos nisam vidio neki drugi monitor sa drugom cijevi koji ima tako dobru sliku...

Ja sam predlozio samsung jer ga imam i dobro ga poznajem, ali ako ti se estetski ne svidja, neces pogrijesiti da uzmes i LGov monitor, ali uzmi si model sa trinitron cijevi i specifikacijom "1600x1200@75Hz, 96kHz".
Ma cijelo vrijeme sam i pikirao na Samsunga i evo danas ga ubo u Linksu za 1726 kunića.... Znam da je on najbolji izbor do 2000 kn ali sam htio vidjeti što drugi kažu za ovog LG, stvarno mi je zgođušan. Uostalom nije za mene nego za buraza. Ja gledam u Fujitsua s trinitron cjevi, tek da vidiš koliki je on.... Čekam da padnu cijene onih malo boljih LCD pa onda leti i jedan na moj stolić negdje na jesen zimu.
tor je offline   Reply With Quote