ja imam AM2 i već sam požalio...
MSI NF570 SLI , je kao jedna od jačih , a nema neke stvari koje ima i BX 440 čišset...paljenje na tipke
pa PS2 miš nekada radi , a nekad ne...
što se tiče grijanja...jest...morao sam staviti vent..., no kako mi je SILENT verzija grafe možda nebi trebalo da je obična i da puše na čipset...
što se tiče samoga rada nema tu ništa o nestabilnosti...
svi moji problemi su vezani uz ploču i stvari koje bi trebale da rade, a o rušenju i sl nema ničega takvoga ni blizu
imao sam jedan problem koji se poslej novog BIOS-a ne pojavljuje više..., a to je vjerovali ili ne "kako upaliti stroj"
da...dobro ste čuli...ploča nije htjela da se pokrene !!!
i dalje miš ne radi, ali nema veze...jer u DOS-u sve radi i preko USB-a...neka pametna veza je tu kao nadgradnja ...
ukupno gledano...moglo je to biti i bolje...sve zamjerke udu na MSI ploču...
uredno radi sa DDR2 800 ide na 1T do 220 Mhz , i to sa tek laganim podizanjem na memoriji...
CPU 3800+ radi bez iakakvih podizanja, i ne grije se...
ah da...
memorija..., READ i nije baš za pohvalu i meni je oko 5800 Mbps
dok je WRITE !!! 3200 i više ...što je najbolje od trenutnoga na 220 Everestu...
Latencije su 43ns što je opet najbolje...
napominjem da je ovo mono core 3800+....
sve u svemu rado bi se mjenjao za Opterona 165 i sl..., ali kada sam ovo kupovao nisu imali , ama baš ničega pametnoga...pa eto uzeo sam ovo...
Moja stara Gigica i Mobilac su radili tek u nekim stvarima sporije, ali igre su (barem meni) bile glađe izvođene nego na ovome stroju...
ne mogu se nikako rješiti povremenih trzanja u igrama , a nije zbog grafičke...
eto...ne kupovati , ako se baš ne mora..., ili kupiti najjeftinije...
nije to još kako treba...usput ako netko ima ploču , na kojoj rade napredne POWER funkcije, neka me uputi da ovu MSI bacim u smeče...