Tema: Poslodavci
View Single Post
Staro 17.06.2003., 14:16   #1
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Thumbs down Poslodavci

Mislio neku šljaku preko ljeta (imam problema sa suncem) pa da se zaradi nešto para. Uglavnom jedna tvrtka što radi Jumbo plakate, obljepljuje avione, kamione, ... radi cerade, podne postere, ... traži osobu za rad u rasterskim i vektorskim programima (čak im taj netko treba i za stalno). Super, javim se na oglas i pošaljem par stvari u rasterima i vektroima i odma sutra dan mi kažu kako sam ušao u uži izbor i da se mogu pojaviti na razgovoru i ostati raditi. Eto i odem ja danas na razgovor poslije faxa i uglavnom njima treba sve samo ne osoba za rad u vektorima i rasterima, njima kada se sve zbroji treba fizikalac koji će raditi ama baš sve i to prvo će volontirat prvih tjedan dana i onda nakon toga možda nakon godinu dana dogura od 2 - 2,5k kuna ??? Ej, ljudi pa kada doma sjedim i spavam i ama baš niš ne radim zaradim tu lovu (kada diplomiram prof. plaća mi je to puta dva i imam skoro 4 neradna mjeseca). Sada samo čekam da za nešto upotrijebe ono što sam im poslao kao demonstraciju pa da im sjednjem na kičmu (tj. novčanik) sa autorskim pravima i ostalim glupostima. Za čudo čak sam bio i pristojan kada sam izlazio iz "tvrtke", nije mi se dalo raspravljat i vrijeđati neko dijete od nekih 19 - 22 godine koje je razgovaralo samnom.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote