Tema: mazda servis
View Single Post
Staro 13.07.2006., 09:08   #43
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
syss - želim tu puno sretnih i sigurnih kilometara.

gigi - može se danima raspravljati o ovoj temi, netko će ić tko ovlaštenih netko neće.
Slažemo se da je potrebno voziti auto kod ovlaštenog servisa dok ti je auto nov i pod garancijom. Ja sam razmišljanja da je kasnije od toga čisto bacanje novca. Postoje majstori koji su isto tako stručni i opremljeni. a jeftiniji duplo i više. jednako kvalitetni ako ne i kvalitetniji.

imam još jedan primjer sa ovlaštenim servisom, ovaj put Opelom.. uglavnom, frend kupio novu vectru, vozio uredno prve tri godine, dnosno svakih 15k km, što je njemu ispalo da je drugi put vozio na servis tamna negdje 3 mjeseca nakon isteka garancije.. i fino mu kažu, morate mijenjati vodenu pumupu, zatezače, komplet remenje i remenice... (pazi, auto ima 30k km).. mi ono, zašto?
a oni: paaa, to je tvornička greška na tim vectrama, inače se to otklanja u garancijskom roku.. ovo ono.. pa reko, zašto nisu pozvane u servis kad se znalo za grešku.. Frajer šuti... nisu htjeli to napraviti zadnji put na servisu, i šutili su... e sad, kad je istekla garancija.. ajmo uzet pare.. Jer, po njihovom, motor bi crkao bio za 2-3k km... jer bi negdje neka voda ušla, tako nešto... jer crkivaju negdje oko 35k km kad motor napravi...
i fino 5k kn popravak.... ma užas. Više nije kod njih išao, našao je majstora koji radi samo Opela i to je to. čak mu i radnja izgleda ko ovlašteni servis.
Gabre je offline   Reply With Quote