@ Gabre
Gle ovo što si napisao su primjeri, i takvih primjera postoji mali milion koji neidu na ruku ovlaštenih servisa, isto tako postoji mali milion primjera koji neidu na ruku ljevih automehaničara.
Ja znam ovo-stari je u Belgiji 1990 kupio Mazdu 323-prve četiri godine ju je servisirao kod "ljevog automehaničara" jednom se dogodilo da taj ljevi auto mehaničar(auto električar) nije mogao otkloniti neki mali problem električne naravi, onda je dao Mazdu Jurkoviću koji je otklonio taj problem i usput dodatno poštelao auto, kaže stari da je auto vozio glađe nego kada ga je iz tvornice isfurao-od tada je servisirao auto kod Jurkovića-prošle godine je prodao auto-u tom razdoblju nije imao niti jedan jedini kvar-punih 11 godina!!!, a auto je išao ko bebica.
Servisirat ću svoju Mazdu kod Jurkovića dok god nebudem naišao na neki problem. Prvi put kad budem s njima nezadovoljan odlazim, ali do tada servisiram kod njih pošto je do sada sve 5.
Samo želim reć (ako već nevoliš ovlaštene servisere) a kupiš novi auto onda moraš imati novce za servisirati ga tih 3 godine kolko traje garancija kod ovlaštenog servisera. Jel tih 1500 kn što ću ja više platiti servis u tri godine mi niš neznači ak mi auto na cesti krepa ak ja nemrem iskoristit MES karticu.
S druge strane Japanski auti se manje kvare nego ostali tak da ti je u startu mogućnost nezadovoljstva s ovlaštenim serviserom smanjena, ali to je već neka druga priča.