12.07.2006., 11:55
|
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Autor Sky
Mene izvrijeđati? Slobodno, samo se nemoj pretrgnuti od posla.
Ja znam da znaš da ne znaš kako se koristi Quote funkcija, ne trebaš mi ništa objašnjavati. Samo sam ti skrenuo pažnju na njeno postojanje.
Prekršio si pravila foruma nazivajući Brown Acida mulcem. Da si ih pročitao, možda bi našao članak o vrijeđanju drugih članova.
Nepismen? Pa kako nisi? Interpunkcije, velika slova, rečenice koje nemaju smisao? Slabo, slabo, ja sam mislio da bi manageri trebali biti malo pažljiviji i jasniji u izražavanju.
Wow! Svaka čast! JNC napajanje/no name/Raptoxx i nijedno nije izgorilo? Baš mi je drago za tebe. Pitaj ljude kojima su takva napajanja povukla cijeli komp na vječna lovišta što misle o jeftikaner napajanjima. Ja osobno poznajem čovjeka kojem je MSovo napajanje uništilo 3 mjeseca star komp. Kompletno.
Nego, kad smo kod konfiguracije, vrlo mi je drago što si ih naveo, no sad se ne trebaš truditi izmišljati neke bijesne konfe koje tvoj Raptoxx pogoni. I ti i ja znamo zašto si se ovdje regao.
Kako nemaju managere? Pa jel jesi ili nisi manager?
A za smrad, pogledaj ispod stola, mislim da ti je Raptoxx prdnuo...
|
za velika i mala slova mi ne radi caps lock a tko je prdnuo dalo bi se naveliko i naširoko...a da pitam ljude ili mulce ne kužim? a ti mi prevedi riječ mulac pa ću se ispričati čovjeku kojeg sam uvrijedio.....: hello2 :
|
|
|