View Single Post
Staro 12.07.2006., 10:48   #40
franco9200
Registered User

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Sky
Manageru, kao prvo, friški si, nepismen, nepristojan i nadobudan. Vrlo loša kombinacija za PCEX i pokazatelj vrlo kratke karijere na istome.
Kao drugo, moja sućut na izboru napajanja. Ali kombinacija ta tri napajanja mi govori da ćeš vrlo brzo promjeniti pamet kad nešto izgori.
Kao treće, vjerovao ili ne, ne trebaju ti tri posta da bi napravio tri navoda.

O Raptoxxu mi dovoljno govori Berenov post i slike unutrašnjosti napajanja, kao i likovi koji se regaju na forum sa isključivom svrhom obrane Raptoxxove "časti".

Poželio bi ti dobrodošlicu, ali mi već smrdiš na zaposlenika firme koja uvozi Raptoxx...
sad bi ja tebe isto tako trebao izvrjeđati jel tako?.... ako sam poslao 3 posta valjda ja znam zbog čega a tebi neću objašnjavati jer iako se toplo nadam da nisam prekršio nikakva pravila foruma.....a tko je nepismen dalo bi se pisati i pisati o tome a o tvojoj sućuti za napajanja bi se isto dalo razgovarati...(kad izgori) pa nadam se da jednom hoće jer već 13 godina NIKAD nije ništa izgorilo pa mi je malo postalo dosadno što nisam nikad bio na servisu sa računalom...mislim da sam ja svoje konfiguracije jako dobro posložio što se malo njih može s time pohvaliti.......a ne vrjeđaj me jer ja nisam tebe i još uvijek nemam namjeru.....a uvoznici raptoxxa nemaju managere vjeruj mi .......netreba mi tvoja dobrodošlica pljuvanja jer nemaš pojma tko smrdi.......
franco9200 je offline