hmm...
Ne znam sto bih ti rekao..Prije mjesec dana kupio sam Soltek DRV4, ploca je super....ako je ispravna, meni nije radio drugi i treci utor za memoriju, odnosno blesirao je..
Sad sam zamijenio plocu, ali nije bilo ni drv4 ni drv5 u vemilu, pa sam uzeo Epox 8k3a (nije bilo 8k3a+) jer mi se ne da cekati neodredjeno vrijeme da dobiju soltekicu.
Soltek (sa 128 ddr rama) je kad sam instalirao imala sve po defaultu 3dmarkSE- 5400 i nesto rezultat, 3dmark2001 6000 i nesto sitnoga.
Epox 8ka3 s 512 ddr, sve default ima 4430 (???)
Tako da sam "malo" razocaran, mozda kad preformatiram sve i ponovo instaliram ce biti bolje, jer sam samo upiknuo hard sa svim sto je bilo.
Sto se tice same "komfornosti", Soltek mi se cini bolje napravljen, ima vise softwarea, nekako je "ozbiljniji", mozes klokati iz biosa i preko jumpera, nema toliko "zica" oko procesora...opcenito, ostavila mi je bolji dojam...epoxicu imam tek par dana i nisam se jos stigao pozabaviti njome..
U vemilu su mi rekli i jos jednu stvar, a to je da soltekica ne voli ove GF4 MX440 kartice, tj da se svadjaju, ja tako nesto nisam primijetio, stovise, sve je radilo kako treba i bilo jaako brzo...jos da sam mogao piknuti ovih 512 rama, ne bih je mijenjao za ovo sto sad imam (bar su mi prvi dojmovi takvi).
Odluka je na tebi..

javi sto si uzeo