Citiraj:
Autor Fleks
E nočni vilenjace, ali ako oces imat tihe hardove neces ih stavljat u drek kavliteta 3.5'' utore nego na suspenzije u 5.25'' utorima.
A cemu vratasca pobogu? Ne vidim neku svrhu. Osim za 400kn vise?
Svijetleci ventovi? Ma daaaajjjj..... Nije to akvarij za ribice. Kaj je najgore onda ti jos bljeste u glavu po noci i za 2 tjedna dopizde pa ce ih jos na kraju i cupat van. Jedino ako oce impresionirat lokalne kvartovske klince sa svijetlecim kompom.
A i kud si zapeo za taj aluminij ko sivonja. Neznam dal si ikad cuo iste komponente u aluminiju i čeliku. Aluminij samo zvoni. Jedina prednost je to kaj je dosta laksi. Ali mi ovdje ne pricamo o 10kg razlike, vec 2-3....
Inace Lian-Li casove ima ako se ne varam Links 
|
Čovječe, jel ti čitaš postove ili samo baneš i istreseš na ekran prvo kaj ti padne na pamet?
To kaj se tebi ne sviđaju svijetleći ventovi to ne znači da se nekom drugom ne sviđaju. Ja nisam klinac, a svejedno volim da mi kućište svijetli i to mi ne smeta u mraku. Poanta svega je - to zavisi o ukusu pojedinog korisnika.
Što se tiče Lian Lia, mislim da ti je već netko odgovorio u moje ime premda zapravo nije trebao zato što sam već sve rekao u prošlom postu samo ti opet ne čitaš.
No da dalje ne trkeljam bezveze, ovaj thread je ionako otišao u OT, a njegov začetnik se više niti ne javlja, pa pretpostavljam da je već nabavio neko kućište.