Warhammer 40k: Chaos Gate
Muzika ko od Carla Orffa, povici "Die before me, Chaos traitor!" od kojih se ledi krv u žilama... Nenadmašna squad based igra.
Warhammer: Dark Omen
Najbolja igra ikad napravljena. Pa čitav Total War serijale je rip-off te igre!
Jagged Alliance 2
Atmosfera o kojoj današnje igre mogu samo sanjati. Zašto su nekad radili nelinearne igre, a danas ne?
Battlezone
Do danas nije napravljena igra poput nje, pucačina u prvom licu u kojem ulaziš u tenkove i istodobno gradiš zgrade u totalno orginalnom settingu!
Close Combat 3 sa Real Red modom
Doduše samo ako si totalni freak, ja sam je prešao 17 puta... Može proć i 5 sa GJS modom.
Dark Forces 2: Jedi Knight
Nastavci Jedi Knighta imaju grafiku, ali nemaju atmosferu... A niti onaj Dark Side kraj... Nevjerojatno.
Tie Fighter
Singleplayer sa umrijeti, do danas u nikakvom freespaceu ili wing commanderu nije nadmašen osjećaj lettenja side-by-side s Darth Vaderom
Baldurs Gate 2
Jedinica je loša u osnovi, ali je pionir pa se razumije, a ova igra sprema Morrowind u džep. Oblivion ni do koljena.
Planescape Torment
Kad sam shvatio kraj i priču i pročitao roman još, tjedan dana sam bio impresioniran. Najbolji kraj ikad igdje!
Rome: Total War
Najbolji dosad. Evo, taman polažem rimsko pravo, razmišljam da ponesem neki mali gladius da rasporim profesora HAHAHAHA!
Eto, moji all-time favoriti. Kao što vidite, nema novijih igara+ osim Romea, za koji ne mogu naći ekspanzije! Ako ih itko ima, neka se javi, pliz!